Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000595417<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 c. - Бібліогр.: с. 158-178 - укp.Наведено останні розробки в галузі створення технологій соусів на основі плодів та ягід, які дозволяють отримати продукт з високим вмістом біологічно активних речовин, зокрема біофлавоноїдів. Описано принципово нові технологічні схеми виробництва соусів. Наведено дані про їх асортимент, харчову цінність та показники якості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л913 + Л914 + Л991.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА789294 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|