РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000595417<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Малюк Л. П. 
Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 c. - Бібліогр.: с. 158-178 - укp.

Наведено останні розробки в галузі створення технологій соусів на основі плодів та ягід, які дозволяють отримати продукт з високим вмістом біологічно активних речовин, зокрема біофлавоноїдів. Описано принципово нові технологічні схеми виробництва соусів. Наведено дані про їх асортимент, харчову цінність та показники якості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913 + Л914 + Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА789294 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського