Організація обслуговування напоями : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна, К. В. Калєнік, В. І. Федак. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 c. - Бібліогр.: с. 191-192 - укp.Розкрито сутність організації обслуговування напоями в закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Наведено методи, форми обслуговування споживачів. Висвітлено основні правила подавання напоїв та їх рецептуру, відображено специфіку культури їх споживання, принципи підбору напоїв до страв. Розглянуто сучасні підходи до організації роботи барменів у барах різного класу, раціональну організацію робочого місця, вимоги щодо професійних якостей бармена. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА789293 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|