РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000595446<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чорна Н. П. 
Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки : монографія / Н. П. Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 295 c. - Бібліогр.: с. 253-272 - укp.

Обгрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування за умов імперативу продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід досліджень з вказаної проблематики. Охарактеризовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення якості продуктів харчування й інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні. Висвітлено прикладні аспекти управління якістю харчових продуктів та вибору оптимальних організаційно-правових форм господарювання у цій сфері. Розглянуто інноваційні напрями розвитку виробництва продуктів харчування за умов загострення ризиків продовольчої безпеки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)320-55 + У9(4УКР)306.71-55 + Х819(4УКР)124

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА791340 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського