РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000596042<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ботштейн Б. Б. 
Культура харчування : навч. посіб. / Б. Б. Ботштейн, Л. М. Крайнюк; ред.: Б. Б. Ботштейн; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 174 c. - Бібліогр.: с. 136-137 - укp.

Розглянуто загальні поняття щодо складових культури харчування сучасної людини відповідно до фізіологічних, естетичних, моральних, духовних, етичних вимог, які віддзеркалюють рівень розвитку суспільства. Розкрито значення термінів "культура", "культура харчування". Висвітлено історичні аспекти впливу харчування на еволюцію людини. Наведено характеристику раціонів харчування різних історичних періодів. Розглянуто культуру харчування як фізіологічну потребу життєзабезпечення людини. Розкрито поняття про харчову, енергетичну та біологічну цінність харчових продуктів. Приділено увагу правилам, традиціям і особливостям культури споживання страв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73 + Р123 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА799410 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського