Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м'ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2. - С. 78-85. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Проаналізовано сучасний стан сировинної бази та ринку м'ясної продукції. Висвітлено динаміку виробництва та споживання м'яса та м'ясних продуктів, обсяги імпорту й експорту м'яса в Україні. Відображено основні проблеми ринку м'яса, а також надано пропозиції щодо подальшого розвитку м'ясопереробних підприємств. Безпека ринку м'ясної продукції залежить не тільки від відповідальності виробників, забезпечення високоякісною сировиною, сучасних технологій, але й від позиції торгівлі. Для успішної роботи м'ясопереробних підприємств необхідна чітка й адекватна стратегія розвитку, якісна реклама м'ясної продукції, розширення ринків збуту, відкриття філій в інших регіонах, створення власної торговельної мережі тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-553 + У9(4УКР)306.751.20 + У9(4УКР)421.511.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|