Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом beta-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2. - С. 223-230. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Наведено результати досліджень кінетики процесу зцукрювання розрідженої суспензії кукурудзяного крохмалю мальтогенним ферментним препаратом beta-амілази, встановлено кінетичні закономірності, що надають змогу визначити оптимальні умови зцукрювання у разі використання означеного ферментного препарату. Використання beta-амілази надає змогу одержати сиропи з вмістом мальтози понад 50 % і низьким вмістом глюкози (близько 2,5 % до маси редукуючих речовин), що є основним показником якості сиропів у разі виробництва карамелі та інших харчових продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|