Величко В. О. Застосування оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м'яса індиків - отримання безпечного, смачного продукту з високою харчовою цінністю : (огляд) / В. О. Величко, Л. І. Фляк, В. М. Куций // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2014. - Вип. 15, N 1. - С. 260-264. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Харчування - один із найважливіших факторів, що визначає здоров'я людини. До пріоритетних напрямків науки про харчування відносять: організацію раціонального збалансованого харчування; профілактику елементарних захворювань, пов'язаних із дефіцитом білка, мікроелементів, інших незамінних факторів харчування; подальший розвиток і зміцнення системи контролю та нагляду за якістю і безпекою продовольчої сировини та харчових продуктів. Раціональне харчування у системі забезпечення здоров'я населення країни - це найважливіший важіль, що забезпечує підтримку працездатності та творчого і культурного потенціалу нації. Державна політика в галузі здорового харчування базується на заходах, що забезпечують задоволення потреб різних категорій населення в раціональному харчуванні з врахуванням традицій, звичок та економічного становища. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|