РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000602007<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Одарченко Д. М. 
Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для перших страв "Борщова заправка" / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар // Бізнес Інформ. - 2015. - № 11. - С. 256-261. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Економічно обгрунтовано доцільність виробництва в рамках господарських підприємств замороженого напівфабрикату для перших страв "Борщова заправка". Для оцінки економічної ефективності виробництва "Борщової заправки" необхідно розрахувати прогнозну рентабельність реалізації продукції та порівняти її із середніми аналогічними показниками. Аналізуючи проведені розрахунки економічної ефективності виробництва напівфабрикату "Борщова заправка" для перших страв, можна зробити висновок, що виробництво нової продукції є економічно ефективним. Про це свідчить розрахований рівень рентабельності, який вище середнього рівня, що склався на ринку, на 15,9 % (розрахований рівень рентабельності дорівнює 35,9 %, а середній рівень рентабельності на ринку - 20 %), що дозволяє підприємству не тільки зміцнити свої позиції, але й підвищити прибутковість навіть у порівнянні із запланованими показниками ефективності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.152 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14572 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського