Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна / О. В. Самохвалова, Ю. О. Чернікова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10. - С. 11-15. - Бібліогр.: 24 назв. - укp.Досліджено вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на технологічні властивості пшеничного борошна. Встановлено, що за їх присутності укріплюється клейковина, підвищується пружність, знижується розтяжність, збільшується водопоглинальна здатність і стійкість тіста. Показано зміни властивостей крохмалю за додавання мікробних полісахаридів, зокрема раніше фіксується початок і кінець його клейстеризації, збільшується в'язкість борошняної суспензії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л822-106.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|