РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000602192<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Прибильський В. Л. 
Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою / В. Л. Прибильський, Р. М. Мукоїд, Нгуен Фионг Донг // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10. - С. 33-36. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Зазначено, що промислове виробництво безалкогольних ферментованих напоїв в Україні представлено тільки хлібним квасом, що обмежує потреби споживачів. Наведено результати досліджень щодо визначення можливості використання екстракту із зерна рису для інтенсифікації їх виробництва та розширення асортименту. Визначено фізико-хімічні та органолептичні показники сусла за різних співвідношень квасного та рисового складових. Досліджено динаміку бродіння сусла.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л88-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського