РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000603032<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Поперечний А. М. 
Інтенсифікація ультрафільтраційного концентрування харчових дисперсних систем вібраційним впливом : монографія / А. М. Поперечний; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 170 c. - Бібліогр.: с. 151-170 - укp.

Вивчено мембранні процеси розділення рідинних і газових систем. Визначено сучасний стан і перспективи розвитку мембранних технологій у харчовій промисловості. Розглянуто питання використання ультрафільтрації у харчовій промисловості. Наведено результати аналітичних та експериментальних досліджень ультрафільтраційного концентрування рідких харчових продуктів, зокрема м'ясо-кісткових бульйонів, соєвого молока, молочних продуктів (сколотин, знежиреного молока). Запропоновано конструкції ультрафільтраційних модулів для промислової реалізації концентрування вищевказаних харчових продуків.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.24

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА801357 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського