РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000603045<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Заплетніков І. М. 
Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв : підручник / І. М. Заплетніков, О. В. Гордієнко, А. К. Пільненко, А. В. Коваленко; ред.: І. М. Заплетніков; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 225 c. - Бібліогр.: с. 191-192 - укp.

Висвітлено основи фізичної віброакустики. Розглянуто методологічні основи вибору, визначення, аналізу та математичної обробки віброакустичних характеристик технологічного обладнання підприємств харчування. Викладено вібраційні характеристики технологічного обладнання та експериментальні методи визначення його віброакустичних характеристик. Наведено методику розрахунку шумової характеристики технологічної машини. Розглянуто питання технічного нормування шумових характеристик і методи та засоби зниження шуму технологічного обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5-02 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА801362 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського