РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000607101<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ебіенфа П. Д. 
Інтенсифікація процесу обжарювання солоду / П. Д. Ебіенфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. І. Єрмаков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5. - С. 141-150. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.

особливості метаболізму дріждівУ результаті проведених досліджень розроблено апарат для обжарювання солоду за умов малих підприємств; досліджено фактори, що впливають на процес обсмаження. Проведено експериментальні дослідження згідно з планом. Встановлено, що найбільший вплив на якість готового продукту у вибраних інтервалах варіювання чинять частоти обертання барабана n і коефіцієнта заповнення барабана ф. Оптимальною частотою обертання барабана та коефіцієнтом заповнення за tp =1 65 <^>oC і tau = 160 хв на другому етапі обсмажування є n = 47 об/хв і ф = 0,75, які забезпечують високу якість солоду та продуктивність апарата.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.21-5

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського