РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000607132<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шутюк В. В. 
Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3. - С. 133-140. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Зазначено, що мікрохвильове сушіння продуктів рослинного походження - перспективний спосіб одержання якіснішої продукції за коротший час. Висока потужність мікрохвильових сушарок значно скорочує тривалість сушіння продукції, але призводить до її обвуглювання. Проаналізовано сучасний стан використання мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів у комбінаціях з іншими поширеними способами зневоднення за лабораторних умов. Наведено результати лабораторних досліджень сушіння яблук, моркви та слив конвективним, мікрохвильовим і комбінованим мікрохвильовим із конвективним способами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського