Люлька О. М. Аналіз роботи промислових екстракторів на буряковій стружці різних профілів / О. М. Люлька, Д. М. Люлька, В. Г. Мирончук, М. М. Пушанко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3. - С. 149-155. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Проведено порівняльний аналіз середньоінтегрального часу перебування бурякової стружки трикутного та жолобчатого поперечних перерізів на промислових зразках дифузійних апаратів. Експериментально встановлено, що стружка трикутного профілю більш рівномірно переміщується транспортними системами. Потоки в екстракторі під час роботи на трикутній стружці мають менші відхилення від протитоку, що підвищує концентрацію сахарози в дифузійному соку, який відбирається з апаратів, також зменшуються втрати сахарози в жомі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|