Медведєв М. Г. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції / М. Г. Медведєв, В. М. Романенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4. - С. 39-44. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто економіко-математичну модель, що надає змогу оптимізувати стратегію контролю якості. Зазначено, що якість продукції за умов сучасного виробництва - найважливіша складова частина конкурентоспроможності підприємства, тому їй необхідно приділяти постійну увагу. Система управління якістю об'єднує всі процеси, пов'язані з забезпеченням, проектуванням і збереженням якості. Зараз все більше спостерігається перехід до застосування наукових методів, які надають можливість удосконалити контроль за якістю продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Ж607 с + У9(4УКР)290-823.2 в611
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|