Ніценко В. С. Методологія дослідження функціонування вертикально-інтегрованих структур агропродовольчої сфери / В. С. Ніценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4. - С. 60-70. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Розглянуто основні галузі агропромислового комплексу та агропродовольчої сфери, визначено їх спільні та відмінні ознаки. За результатами дослідження доведено, що інтеграцію в агропромисловому комплексі потрібно розглядати на мікро-, мезо- та макрорівнях. На підставі проведених досліджень побудовано рівні вертикальної інтеграції в агропромисловому комплексі, до яких входять нижній, передсередній, середній, високий, повний; кожний наступний (вищий) рівень містить нижні. Розроблено схему взаємозв'язків у межах вертикальної інтеграції, де інтегратором виступає переробне підприємство агропродовольчої сфери. Порівняно ефективність виробництва у вертикально-інтегрованому та неінтегрованих підприємствах. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)321
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|