Притульська Н. В. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11. - С. 21-26. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.Досліджено споживні властивості драглеподібних харчових продуктів (ДПХП) для спортсменів. Охарактеризовано сенсорні профілі продуктів, визначено структурно-механічні властивості, вміст вологи та активну кислотність. Встановлено якісний склад вуглеводів, вміст макроелементів і вітамінів, розраховано енергетичну цінність ДПХП для спортсменів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9 + Л996
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|