Кутас О. О. Особливості розвитку м'ясного скотарства України / О. О. Кутас // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 33-41. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Проаналізовано стан, особливості, проблеми та напрями інтенсифікації розвитку м'ясного скотарства України на сучасному етапі, визначено його переваги у порівнянні з іншими сільськогосподарськими галузями. Оскільки загалом в Україні переважає скотарство молочно-м'ясного напряму, то значне зменшення чисельності молочної худоби призвело до дефіциту яловичини. Разом із тим, правильно використовуючи таке поголів'я, можна виробляти до 47 % від потреби у цьому виді м'яса. Нестачу ж потрібно ліквідовувати за допомогою прискореного розвитку спеціалізованого м'ясного скотарства - значного резерву збільшення виробництва високоякісної яловичини. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-61(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|