Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000608157<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 180-184. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Обгрунтовано можливість використання закваски спонтанного бродіння у процесі виробництва житньо-пшеничного хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства. Досліджено оптимальні параметри приготування закваски та її якість. Проаналізовано вплив закваски на біохімічні процеси в тісті та вплив різної кількості закваски на технологічний процес і якість хліба. Встановлено, що використання закваски спонтанного бродіння надає можливість одержати вироби з високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості та її можна рекомендуватв для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л838-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|