Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000608164<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів / О. А. Білик, Г. М. Грищенко, Е. Ф. Халікова, А. І. Маринін // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 233-242. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Розглянуто технологічні аспекти виробництва сухого картопляного порошку та використання його у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача для подовження терміну зберігання булочних виробів. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +". Розглянуто процеси, пов'язані з черствінням, втратою органолептичних і фізико-хімічних показників якості, що відбуваються під час зберігання булочних виробів. Доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" на якість і подовження терміну зберігання свіжості булочних виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|