Моргун В. В. Характеристика колекційних зразків спельти (Triticum spelta L.) за елементами структури продуктивності та хлібопекарською якістю / В. В. Моргун, С. М. Січкар, В. М. Починок, А. К. Нінієва, Т. В. Чугункова // Физиология растений и генетика. - 2016. - 48, № 2. - С. 112-119. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.Досліджено елементи структури продуктивності, якість зерна та хлібопекарські властивості колекційних зразків спельти. Виділено її зразки, які за окремими цінними показниками, особливо за якістю зерна, перевищували сорт-стандарт озимої м'якої пшениці і є перспективними для селекційно-генетичного покращання спельти та м'якої пшениці. Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.2-306 + П212.103
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|