Юдіна Т. І. Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 142-149. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Обгрунтовано доцільність використання у технології комбінованих фаршів кабачків сорту Золотинка; визначено технологічні параметри і режими та розроблено технологічну схему одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"