Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви / О. О. Васильєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 172-177. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Проаналізовано процес використання високого тиску у процесі виробництва пасти з айви. Виявлено переваги та недоліки існуючих методів стерилізації продукції. Обгрунтовано параметри використання високого тиску як методу стерилізації плодово-ягідної сировини, який є результативним і надає продукту достатнього антимікробного ефекту.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"