Grek O. Study of lactose-fermenting yeasts Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation / O. Grek, N. Chepel, O. Krasulya // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 1/10. - С. 58-64. - Бібліогр.: 32 назв. - англ.Оцінка лактозозброджувальних дріжджів для ферментації суміші сироватки та яблучного пектину в клітковині надала можливість обрати Kluyveromyces lactis 868-K як найбільш ефективні для одержання ферментованих напоїв високих ароматичних властивостей. Встановлено раціональну температуру їх ферментації 30 - 32 <^>oC, за якої спостерігається максимальне накопичення дріжджових клітин 70,5 - 71,2 млн/см<^>3 та етилового спирту 0,64 - 0,69 % об. Індекс рубрикатора НБУВ: Л883 + Л959.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|