Ігнатовська М. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою кролів за використання водорозчинної форми вітаміну Е : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / М. В. Ігнатовська; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 22 c. - укp.Проаналізовано якість продуктів забою кролів, одержаних за умов випоювання кролям вітаміну Е у водорозчинній формі у дозі 1 мг/гол. Досліджено органолептичні, хімічні, мікробіологічні, токсикологічні показники та біологічну цінність м'яса, одержаного від кролів, яким застосовували вітамін Е у водорозчинній формі впродовж 35-ти діб перед забоєм. Обгрунтовано показники якості продуктів забою, одержаних від таких кролів. Вперше в Україні теоретично й експериментально обгрунтовано дозу вітаміну Е у водорозчинній формі для кролів і вивчено показники якості продуктів забою. Дозу вітаміну Е у водорозчинній формі підтверджено дослідами на біологічній моделі лабораторних мишей за тривалого випоювання їм цього вітаміну. Для ветеринарно-санітарної експертизи м'яса, одержаного від кролів, запропоновано "Методичні рекомендації з ветеринарно-санітарної експертизи продуктів забою кролів за використання водорозчинної форми вітаміну Е". Індекс рубрикатора НБУВ: П671-27 + П671-451.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА418812 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|