Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000616017<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Лісовська Т. О. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, О. Г. Дьяков // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11. - С. 19-23. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста. Показано вплив екструдованого кукурудзяного борошна на в'язкість бісквітного тіста та його властивості. Встановлено здатність екструдованого кукурудзяного борошна до стабілізації в'язкості бісквітного тіста. Дослідження вологи в експериментальних зразках показує, що зі збільшенням кількості екструдованого кукурудзяного борошна відбувається зменшення рухливості молекул води та підвищення вологозв'язувальної здатності тіста. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|