![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000616020<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Мардар М. Р. Розробка нового зернового продукта оздоровчого призначення за допомогою QFD-методології / М. Р. Мардар, Д. О. Жигунов, Р. Р. Значек // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11. - С. 42-47. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Розглянуто питання використання методології розгортання функції якості у процесі розробки нового зернового продукту оздоровчого призначення. На підставі одержаних вимог споживачів до цього продукту виявлено серед них найбільш важливі та перспективні; проведено перетворення цих вимог у кількісні технічні характеристики продукту. Одержані результати надали можливість виділити ті споживчі переваги, які необхідно обов'язково враховувати під час розробки нових зернових хлібців для того, щоб забезпечити попит на такі продукти з боку потенційних споживачів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л837
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|