РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000616323<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Савченко Т. В. 
Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні / Т. В. Савченко // Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво. - 2014. - Вип. 5. - С. 111-116. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Розглянуто стан виробництва та споживання хлібобулочних виробів в Україні. Визначено основні фактори зменшення споживання хлібобулочних виробів: цінові детермінанти (відносне подорожчання хлібобулочних виробів через вищі темпи зростання цін на них у порівнянні з іншими продуктами харчування - ефект заміщення) та нецінові (скорочення населення, зростання його доходів, пропаганда здорового способу життя). Установлено необхідність державної підтримки для більшості хлібопекарських підприємств, для подальшого розвитку підприємств вкрай важлива законодавча підтримка.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6 + У9(4УКР)421.512.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23244/екон. та підпр. Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського