Грабовецький Б. Є. Методи вимірювання рівня концентрації сільськогосподарського виробництва і вплив розміру підприємства на його ефективність / Б. Є. Грабовецький, О. В. Чаплигіна, Л. В. Козяр // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2015. - № 5. - С. 41-49. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Розглянуто теоретико-методологічні аспекти концентрації виробництва у галузі сільського господарства. Наведено систему показників, які характеризують розмір підприємства з метою вибору найприйнятнішого. Проаналізовано методи, що застосовуються для оцінки, рівня концентрації виробництва, наведено недоліки та переваги кожного з них. Обгрунтовано механізм дії факторів, які сприяють зростанню рівня ефективності діяльності підприємства в результаті підвищення концентрації, водночас акцентовано увагу на те, що зазначений механізм дії має певні межі. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)321-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж68690 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|