РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000618430<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ткаченко Н. А. 
Оптимізація рецептурного складу низькокалорійних емульсійних жирових систем / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Т. В. Маковська, Л. О. Ланженко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11. - С. 20-27. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.

Оптимізовано рецептурний склад низькокалорійних емульсійних жирових систем з використанням стабілізаційної системи "Хамульсіон QNA" і концентрату топінамбура "Нотео" як джерела пребіотика інуліну та харчових волокон. Наведено рекомендації щодо розробки технологій двох груп низькокалорійних майонезів, соусів, дресингів, збагачених харчовими волокнами і пребіотиками (або комплексами синбіотиків), на основі розроблених емульсійних жирових систем.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9 + Л981-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського