Ткаченко Н. А. Оптимізація рецептурного складу низькокалорійних емульсійних жирових систем / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Т. В. Маковська, Л. О. Ланженко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11. - С. 20-27. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.Оптимізовано рецептурний склад низькокалорійних емульсійних жирових систем з використанням стабілізаційної системи "Хамульсіон QNA" і концентрату топінамбура "Нотео" як джерела пребіотика інуліну та харчових волокон. Наведено рекомендації щодо розробки технологій двох груп низькокалорійних майонезів, соусів, дресингів, збагачених харчовими волокнами і пребіотиками (або комплексами синбіотиків), на основі розроблених емульсійних жирових систем. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9 + Л981-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|