Віткін Л. М. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи оброб. інформації. - 2016. - Вип. 2. - С. 156-159. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Управління ризиками є невід'ємною частиною всіх організаційних процесів. Запропоновано вдосконалену методику оцінювання ступеню професійного ризику за системою показників.
Шифр НБУВ: Ж70474Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"