Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000621294<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Малюк Л. П. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 125 c. - Бібліогр.: с. 123-125 - укp.Зазначено, що діяльність фахівців із готельно-ресторанної справи передбачає опанування знаннями з безпеки надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі. Вирішення завдань і проблем безпеки засновано на загальній теорії безпеки. Наведено правову основу та нормативну базу забезпечення безпеки послуг у готелях і ресторанах. Подано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи щодо безпеки споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання безпеки сировини, виробництва кулінарної продукції та безпосередньо обслуговування споживачів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357-995 я73 + У9(4УКР)424.14-995 я73 + Х839(4УКР)901.306 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА806668 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|