РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000621294<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Малюк Л. П. 
Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 125 c. - Бібліогр.: с. 123-125 - укp.

Зазначено, що діяльність фахівців із готельно-ресторанної справи передбачає опанування знаннями з безпеки надання послуг у готельному та ресторанному бізнесі. Вирішення завдань і проблем безпеки засновано на загальній теорії безпеки. Наведено правову основу та нормативну базу забезпечення безпеки послуг у готелях і ресторанах. Подано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи щодо безпеки споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання безпеки сировини, виробництва кулінарної продукції та безпосередньо обслуговування споживачів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357-995 я73 + У9(4УКР)424.14-995 я73 + Х839(4УКР)901.306 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА806668 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського