РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000622273<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів : [навч. посіб.] / Д. А. Бутко, О. Г. Скляр, Ю. П. Рогач, В. Г. Циб, С. В. Головін, В. Д. Бутко. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 c. - Бібліогр.: с. 214 - укp.

Викладено питання загально гігієни праці та виробничої санітарії на м'ясопереробних підприємствах. Розкрито мету, завдання та принципи гігієнічного нормування шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Висвітлено особливості організації роботи з охорони праці в м'ясопереробній галузі. Розглянуто вимоги санітарії і гігієни під час виробництва напівфабрикатів, пельменів, котлет, м'ясних консервів тощо. Увагу приділено проблемам електробезпеки, професійним захворюванням, забезпеченню видачі спеціального одягу, взуття й інших засобів індивідуального захисту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.952 я73 + Р124.518 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА807459 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського