Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів : [навч. посіб.] / Д. А. Бутко, О. Г. Скляр, Ю. П. Рогач, В. Г. Циб, С. В. Головін, В. Д. Бутко. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 c. - Бібліогр.: с. 214 - укp.Викладено питання загально гігієни праці та виробничої санітарії на м'ясопереробних підприємствах. Розкрито мету, завдання та принципи гігієнічного нормування шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Висвітлено особливості організації роботи з охорони праці в м'ясопереробній галузі. Розглянуто вимоги санітарії і гігієни під час виробництва напівфабрикатів, пельменів, котлет, м'ясних консервів тощо. Увагу приділено проблемам електробезпеки, професійним захворюванням, забезпеченню видачі спеціального одягу, взуття й інших засобів індивідуального захисту. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.952 я73 + Р124.518 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА807459 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|