Сусол Н. Я. Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Н. Я. Сусол. - Львів : Галиц. Видавн. Спілка, 2015. - 315 c. - Бібліогр.: с. 291-296 - укp.Розкрито теоретичні та практичні засади організації виробничої діяльності закладів ресторанного господарства. Базові питання організації виробництва кулінарної продукції доповнено актуальними вимогами проектування й інноваційними технологіями виробничої діяльності. Охарактеризовано міжнародні системи класифікації закладів харчування. Подано інформацію про організаційні форми постачання продукції, способи й умови зберігання товарних запасів в ресторанному господарстві, правила розробки та затвердження меню. Увагу приділено плануванню товарообігу й асортиментної пропозиції магазинів кулінарії, особливостям організації закладів ресторанного господарства відкритої форми виробництва "Front cooking", технології масового виготовлення кулінарної продукції "CapKold". Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА803025 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|