РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000623575<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сусол Н. Я. 
Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Н. Я. Сусол. - Львів : Галиц. Видавн. Спілка, 2015. - 315 c. - Бібліогр.: с. 291-296 - укp.

Розкрито теоретичні та практичні засади організації виробничої діяльності закладів ресторанного господарства. Базові питання організації виробництва кулінарної продукції доповнено актуальними вимогами проектування й інноваційними технологіями виробничої діяльності. Охарактеризовано міжнародні системи класифікації закладів харчування. Подано інформацію про організаційні форми постачання продукції, способи й умови зберігання товарних запасів в ресторанному господарстві, правила розробки та затвердження меню. Увагу приділено плануванню товарообігу й асортиментної пропозиції магазинів кулінарії, особливостям організації закладів ресторанного господарства відкритої форми виробництва "Front cooking", технології масового виготовлення кулінарної продукції "CapKold".


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА803025 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського