Даниленко О. В. Художньо-естетичні критерії привабливості готельно-ресторанного закладу / О. В. Даниленко // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку : зб. наук. пр.. - 2014. - Вип. 20, т. 2. - С. 132-135. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Акцентовано увагу на тому, що художньо-естетичне середовище має поліфункціональне значення для готельно-ресторанних закладів. Встановлено художньо-естетичні критерії привабливості українського готельно-ресторанного закладу, серед яких композиція простору, колірна насиченість, дизайнерська майстерність умеблювання й освітлення та ін. Підкреслено, що художнє оформлення інтер'єрів готельно-ресторанних комплексів сприяє психологічній релаксації людини та відчуттям естетичного комфорту. Індекс рубрикатора НБУВ: Щ129.05
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69407 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|