Suvittawat A. Food cold chain transportation: Eastern Thailand case study = Транспортування продуктів харчування в холодильних ланцюгах: на прикладі Східного Таїланду / A. Suvittawat // Актуал. проблеми економіки. - 2016. - № 9. - С. 87-94. - Бібліогр.: 93 назв. - англ.
Виявлено фактори, що мають найбільший вплив на якість продуктів харчування під час їх транспортування холодильними ланцюгами. Для збору даних для аналізу опитано підприємців у Східному Таїланді. Фактори впливу проаналізовано за чотирма ключовими групами: контроль за температурою під час перевезень; пакування; переробка та зберігання; дистрибуція та транспортування.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"