Кравченко М. Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 177-184. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.
Наведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого гатунку та "Здоров'я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров'я" у виробництві бісквітних виробів.
Шифр НБУВ: Ж25522Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"