![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000628854<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Слободнюк Р. Є. Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол, А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Дніпро : Середняк Т. К., 2016. - 101 c. - Бібліогр.: с. 89-101 - укp.Систематизовано дані механодеструкції полісахаридів. Доведено перспективність використання роторно-імпульсної обробки олейстеризованої крохмальної дисперсії для одержання механічно зруйнованого крохмалю зі зниженою ретроградаційною здатністю та використання його як стабілізатора харчових гетерогенних систем. Науково обрунтовано параметри механічної модифікакій крохмалю. Досліджено процеси, що відбуваються оклейтеризованою крохмальною диспресіею під час оброки її в роторно-імпульсному апараті. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА807362 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|