РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000629219<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мартиненко Л. В. 
Формування в учнів кулінарного профілю знань технологій раціонального харчування / Л. В. Мартиненко // Молодь і ринок. - 2016. - № 9. - С. 140-144. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Розглянуто головні пріоритети сучасного процесу навчання, розвиток у молоді здібності пристосовуватися до гнучких умов ринку.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР)2-2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24982 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського