![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000630556<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дейнека І. Г. Автоматизована лінія виробництва карамелі з перешарованими начинками / І. Г. Дейнека, Т. Л. Ріполь-Сарагосі, Г. Б. Бушкова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1. - С. 7-14. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розглянуто сучасний спосіб виробництва карамелі з перешарованими начинками, запропоновано нову технологічну схему. Надано рекомендації щодо визначення оптимальних параметрів процесу за допомогою графіка кривих кипіння. Визначено переваги запропонованого способу у порівнянні з традиційними. Індекс рубрикатора НБУВ: Л862-5-05
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|