Орлюк Ю. Т. Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1. - С. 215-219. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Для оцінки інтенсивності ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, показники, які характеризують ліполіз, порівняно з відповідними показниками сирів Рокфор і Камамбер. Кількість вільних жирних кислот у сирі визначали колориметричним методом, їх якісний склад досліджували методом газорідинної хроматографії, леткі жирні кислоти - методом дистиляції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л958-1 с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|