Дейниченко Г. В. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10. - С. 36-40. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Доведено доцільність використання агрономічно біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів у диверсифікованих дієтах, призначених для подолання проблеми мікронутрієнтного голоду. Дослідження вмісту каротиноїдів проведено у баклажанах, перці солодкому, гарбузах, динях, вирощених із використанням органічного добрива "Ріверм", розробленого українськими вченими. Як контроль обрано зразки овочів, для вирощування яких використано традиційну технологію. Індекс рубрикатора НБУВ: П24-272.5 + Р123.81
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|