Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000631073<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Нєміріч О. В. Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрикату / О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, О. О. Петруша, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, В. В. Заєць // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10. - С. 45-49. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Наведено результати дослідження впливу овочевих порошків на седиментаційну стійкість та адгезію млинчикового тіста та структурно-механічні властивості напівфабрикату. Проведено оптимізацію процесу тістоприготування, знайдено оптимальні дозування овочевих порошків і технологічні прийоми введення їх до рецептурної композиції млинчикового напівфабрикату. Індекс рубрикатора НБУВ: Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|