Мостова Л. М. Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення / Л. М. Мостова, Т. В. Клусович // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10. - С. 50-57. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Розглянуто актуальну проблему впровадження систем управління безпечністю за принципами ХАССП (аналіз небезпечних чинників і критичних контрольних точок) у закладах ресторанного господарства України для здобуття ними конкурентних переваг на перенасиченому ринку послуг гостинності. Розроблено систему основних принципів і положень управління якістю та безпечністю під час виробництва інноваційного кисломолочного сиру оздоровчого призначення для харчування у ЗРГ.
Шифр НБУВ: Ж24320Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"