Гавриленко О. С. Визначення мікробіологічних ризиків під час дослідження м'яса свиней, уражених саркоцистозом / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2015. - № 4. - С. 64-67. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Визначено підходи до оцінки мікробіологічних ризиків під час використання в їжу свинини, одержаної від уражених саркоцистозом тварин. Проведено аналіз мікробіологічного ризику м'яса свиней, уражених саркоцистозом, включено кількісну та якісну інформацію мікробіологічних небезпек у дослідженому матеріалі. Встановлено, що в зразках з різним ступенем ураження саркоцистами підвищується не тільки кількість мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів у м'ясі, але й кількість патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|