Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000638922<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Багацька Г. М. Вплив дисперсного йодиду міді на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae / Г. М. Багацька, Р. В. Мазуренко, С. М. Махно, П. П. Горбик // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2016. - 7, № 3. - С. 354-360. - Бібліогр.: 21 назв. - укp.За допомогою методу диференціальної мікрокалориметрії досліджено вплив частинок йодиду міді (CuI) у водній суспензії дріжджових клітин на інтенсифікацію процесу їх ферментації за умов ендогенного метаболізму. Показано, що присутність частинок CuI у суспензії дріжджів призводить до порушення регулярності теплового процесу, яке проявляється в поділі стадій оводнення та їх життєдіяльності, структурною реорганізацією в системі плазмолеми для захисту дріжджових клітин від бактерицидного впливу частинок йодиду міді. Індекс рубрикатора НБУВ: Е521.551.1*801.1-641
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж100480 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|