Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000641363<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Лозова Т. М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 327 c. - Бібліогр.: с. 255-327 - укp.Приділено увагу проблемі покращання споживних властивостей і збереженості борошняних кондитерських виробів. Охарактеризовано науково-методологічні підходи до оптимізації споживних властивостей борошняних кондитерських виробів і їх комп'ютерне проектування. Надано товарознавчу оцінку вафель із жировими начинками з включенням природної нетрадиційної сировини. Вивчено вплив сировини на структурні властивості кексів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА809976 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|