РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000641363<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лозова Т. М. 
Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 327 c. - Бібліогр.: с. 255-327 - укp.

Приділено увагу проблемі покращання споживних властивостей і збереженості борошняних кондитерських виробів. Охарактеризовано науково-методологічні підходи до оптимізації споживних властивостей борошняних кондитерських виробів і їх комп'ютерне проектування. Надано товарознавчу оцінку вафель із жировими начинками з включенням природної нетрадиційної сировини. Вивчено вплив сировини на структурні властивості кексів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА809976 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського