Притульська Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 83-92. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.Проаналізовано та систематизовано підходи до забезпечення харчових потреб людей старших вікових груп у білках, ліпідах, вуглеводах, вітамінах і мінеральних елементах, зокрема, їх рекомендованому співвідношенні, вмісту в раціонах відповідно до статевих і вікових ознак. На основі проведених досліджень розроблено сухий розчинний продукт для ентерального харчування геродієтичного призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.049.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|