Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000642862<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Страшинський І. М. Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, В. М. Пасічний, А. І. Маринін, Г. І. Гончаров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11. - С. 53-58. - Бібліогр.: 21 назв. - укp.У технології м'ясопродуктів перспективним напрямком досліджень є використання функціональних сумішей. Для вдосконалення фаршевих систем варених ковбас використано розроблену та досліджену функціональну харчову композицію, яка містить комплекс білкових препаратів з гідроколоїдами. Встановлено, що її внесення до складу м'ясних фаршів покращує та стабілізує їх функціонально-технологічні та структурно-механічні властивості. Одержані результати доводять перспективність заміни частини м'ясної сировини створеною композицією. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.8
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|