РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000642862<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Страшинський І. М. 
Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, В. М. Пасічний, А. І. Маринін, Г. І. Гончаров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11. - С. 53-58. - Бібліогр.: 21 назв. - укp.

У технології м'ясопродуктів перспективним напрямком досліджень є використання функціональних сумішей. Для вдосконалення фаршевих систем варених ковбас використано розроблену та досліджену функціональну харчову композицію, яка містить комплекс білкових препаратів з гідроколоїдами. Встановлено, що її внесення до складу м'ясних фаршів покращує та стабілізує їх функціонально-технологічні та структурно-механічні властивості. Одержані результати доводять перспективність заміни частини м'ясної сировини створеною композицією.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського